ΥΦΕΘΑ: Επισκέψεις σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς σε Έδεσσα, Φλώρινα και Καστοριά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.4.22

ΥΦΕΘΑ: Επισκέψεις σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς σε Έδεσσα, Φλώρινα και Καστοριά


 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ) κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς στις Περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε τις έδρες της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ) στην Έδεσσα, του 1ου Συντάγματος Πεζικού (1ου ΣΠ) και των Επιτηρητικών Φυλακίων (ΕΦ) «ΝΙΚΗΣ» και «ΛΑΙΜΟΥ» στη Φλώρινα και του ΕΦ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ» στην Καστοριά.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις τους για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους. Επίσης, περιηγήθηκε στους χώρους τους, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με στελέχη και οπλίτες θητείας, με την ευκαιρία των επικείμενων Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της στενής αλλά και ουσιαστικής συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τις τοπικές κοινωνίες, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με κατά τόπους Αρχές και Φορείς, ως ακολούθως:

– Στην Έδεσσα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου.

– Στη Φλώρινα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου, τους Δημάρχους Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη και Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη.

Κατά τις σημερινές επισκέψεις, τον ΥΦΕΘΑ συνόδευσε ο Διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου. Επίσης, κατά περίπτωση παρόντες ήταν οι Διοικητές της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Αριστείδης Ηλιόπουλος, της 9ης ΜΠ ΤΑΞ Ταξίαρχος Ελευθέριος Πινάκης, του 1ου ΣΠ Συνταγματάρχης Αναστάσιος Αποστολίδης και του 15ου ΣΠ Συνταγματάρχης Ιωάννης Σμαλιός.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΥΦΕΘΑ   ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ  ΥΦΕΘΑ   ΥΦΕΘΑ    ΥΦΕΘΑ      

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.