Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για βίντεο με λιμενικούς: Απαράδεκτα τα σχόλια για τη δολοφονία της Καρολάιν - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.4.22

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για βίντεο με λιμενικούς: Απαράδεκτα τα σχόλια για τη δολοφονία της Καρολάιν


 Το βίντεο από τηλεδιάσκεψη μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, στο οποίο κάνουν σεξιστικά αστεία, με αφορμή την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, καυτηρίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος


Απαράδεκτα χαρακτήρισε τα σεξιστικά σχόλια λιμενικών, που κατεγράφησαν σε βίντεο να χλευάζουν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.


Ερωτηθείς από το News 24/7 εάν μπορούν να παραμείνουν τα εν λόγω πρόσωπα στο Λιμενικό Σώμα, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι “αυτά ήταν απαράδεκτα σχόλια, δεν υπάρχει αμφιβολία” και διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθούν οι αρμόδιοι.


Βίκυ Σαμαρά

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.