Πρόσκληση μελών της Ε.Α.Α.Λ.Σ. σε ετήσια έκτακτη γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.4.22

Πρόσκληση μελών της Ε.Α.Α.Λ.Σ. σε ετήσια έκτακτη γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες


 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ καλεί τα μέλη της, σε Ετήσια Έκτακτη Γενική Συνέλευση , σύμφωνα με τα άρθρα 10 εώς 15 του Καταστατικού της, στην αίθουσα ΄΄ΖΑΜΠΑΤΗ΄΄στην ΣΧΟΛΗ Λ/Φ  στο ΧΑΤΖΗΓΥΡΙΑΚΕΙΟ (οδός: Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, τηλ/νο 2104518270)

  το Σάββατο  09 Απριλίου 2022 και ώρα

10:00 π.μ.-16:00 μ.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η ετήσια έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο  Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στον αυτό τόπο και χρόνο, όπου θα διενεργηθούν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία Απρίλιος 2022-Απρίλιος 2025

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1.      Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία από Απρίλιο 2022-Απρίλιο 2025.

2.      Αριστίνδην Μέλη.

3.      Εισηγήσεις, απόψεις και προτάσεις των Μελών της Ε.Α.Α.Λ.Σ. όπως προβλέπονται από το Καταστατικό και ενδιαφέρουν την Ένωση.

 

Παρακαλούνται  οι συνάδελφοι-μέλη της Ε.Α.Α.Λ.Σ. να προσέλθουν το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στην αίθουσα ΄΄ΖΑΜΠΑΤΗ΄΄  στην ΣΧΟΛΗ Λ/Φ στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση και να μετάσχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την νέα Ελεγκτική Επιτροπή.

Παρακαλούνται επίσης οι Συνάδελφοι-Μέλη της Ε.Α.Α.Λ.Σ. που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την νέα Ελεγκτική Επιτροπή, να καταθέσουν στην γραμματεία της Ε.Α.Α.Λ.Σ. τη δήλωση υποψηφιότητας μέχρι και την 07-04-2022,προκειμένου να συμμετάσχουν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο υποψηφίων μελών.

 

 

                                                                         Πειραιάς 18 Μαρτίου 2022

                                                                        Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. παρακαλεί τους συναδέλφους κατά το χρόνο των διεργασιών να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας COVID-19 (αποφυγή  συνωστισμού-μάσκες)

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………………………………………..

ΟΝΟΜΑ…………………………………………………………………………….

ΒΑΘΜΟΣ…………………………………………………………………………..

Διεύθυνση κατοικίας

ΟΔΟΣ…………………………………………………………………………………

ΑΡΙΘΜ……………………………………

ΤΟΠΟΣ……………………………………………………………………………….

Τ.Κ………………………………………………….

ΤΗΛΕΦΩΝΟ………………………………………………………………………..

ΚΙΝΗΤΟ………………………………………………………………………………

e-mail…………………………………………………………………………………

 

                                                                        Πειραιάς………..Απριλίου 2022

Προς

Τη Γραμματεία της Ε.Α.Α.Λ.Σ.

ΙΙας Μεραρχίας 11

185 35 Πειραιάς

Με την παρούσα μου δηλώνω, ότι επιθυμώ να θέσω υποψηφιότητα για την εκλογή μου ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ στις αρχαιρεσίες, που θα γίνουν το Σάββατο 09 Απριλίου 2022 σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού της ΕΝΩΣΗΣ.- (Η ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ να κατατεθεί μέχρι και την 07/04/2022)

                                                                                    Ο ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ


Πηγή