Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Μπες στο Αffidea club και κέρδισε το προνόμιο να έχεις την ΥΓΕΙΑ σου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.4.22

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Μπες στο Αffidea club και κέρδισε το προνόμιο να έχεις την ΥΓΕΙΑ σου

 




Στον  Σύλλογο Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.) πιστεύουμε ότι η πρόληψη  είναι η βάση για την καλή υγεία και θέλουμε να συμβάλουμε στην προσπάθειά οι συνάδελφοι μας να έχουν  έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση.

Γιατί πάνω από όλα είναι η Υγεία!

Ο Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει άλλη μια συνεργασία με τον όμιλο Affidea Ελλάδος για όλους τους εν ενεργεία - εν αποστρατεία συναδέλφους μας. 

Μέσω της συνεργασίας μας, αποκτάτε πρόσβαση στο Affidea Club και απολαμβάνετε προνόμια και ειδικές παροχές που ισχύουν σε όλες τις ιδιόκτητες μονάδες Αffidea πανελλαδικά.

Η λίστα των προνομίων εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συχνά, με στόχο πάντα να δημιουργούμε μια εξαιρετική εμπειρία για όλους εμάς . 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προνόμια και τις νέες προσφορές μέσω του Affidea Club στο affideaclub.gr, χρησιμοποιώντας για την είσοδό σας τον τετραψήφιο κωδικό 2180 (Κωδ.ΣΥΜΕΛΣ )


Ποιος είναι  ο όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea

Ο όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea είναι ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 15 χώρες. 

H Αffidea Ελλάδος διαθέτει ένα εκτεταμένο Πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, καταξιωμένους ιατρούς και έμπειρους νοσηλευτές. 

Τα διαγνωστικά κέντρα Αffidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001, ενώ τα βιοπαθολογικά εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης κατά το ISO 15189.

 Affidea Ιστοσελίδα - LinkedIn - Facebook - Instagram



Σημ. Ζητήστε μας να σας στείλουμε το ειδικό κουπόνι 



Περισσότερες πληροφορίες στο paroxes.ls@gmail.com 

Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .