Οι Λιμενικοί Μπουδραμής Ν. και Κυράνης Κ. διαιτητές στο Final-4 της Υδατοσφαίρισης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.4.22

Οι Λιμενικοί Μπουδραμής Ν. και Κυράνης Κ. διαιτητές στο Final-4 της Υδατοσφαίρισης

 


 Στη μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης συμμετέχουν οι συνάδελφοι και διεθνείς διαιτητές Μπουδραμής Νικόλαος και Κυράνης Κώστας .


Συγκεκριμένα οι δύο Βολιώτες διαιτητές επελέγησαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος να διαιτητεύσουν στους αγώνες του Final-4 των αντρών και γυναικών που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο αυτό στη Λάρισα.

Σημειωτέον οι διαιτητές που έχουν επιλεγεί είναι αυτοί που στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο συγκέντρωσαν τις καλύτερες βαθμολογίες σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαν.


Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι δύο συνάδελφοί έχοντας κοινή πορεία από παίχτες Υδατοσφαίρισης στο Ναυτικό Όμιλο Βόλου, είναι πλέον καταξιωμένοι διαιτητές στη χώρα μας αλλά και σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο καθώς ως διεθνείς διαιτητές στη Παγκόσμια Κολυμβητική Ομοσπονδία (FINA) και Πανευρωπαϊκή Κολυμβητική  Ομοσπονδία (LEN) συμμετέχουν σε παιχνίδια του Champion League , World League όπως και σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.


Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.