Τέλη κυκλοφορίας: Άνοιξε η πλατφόρμα myCAR για πληρωμή ανά μήνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.4.22

Τέλη κυκλοφορίας: Άνοιξε η πλατφόρμα myCAR για πληρωμή ανά μήνα


 Βήμα-βήμα οι διαδικασία - Ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχονται στους ιδιοκτήτες οχημάτων

Σε λειτουργία τέθηκε η δυνατότητα πληρωμής τελών κυκλοφορίας με το μήνα, για όσους έχουν κάνει άρση ακινησίας των οχημάτων, με την πληρωμή να αφορά μόνο το χρονικό διάστημα που θα τεθεί σε κυκλοφορία το όχημα, χωρίς το «πέναλτι» που προβλεπόταν μέχρι πρότινος.


Για όσους έχουν κάνει ηλεκτρονικά την δήλωση ακινησίας, η δήλωση της άρσης ακινησίας και η πληρωμή των αναλογικών τελών θα γίνεται μέσω της υπηρεσίας myCar της ΑΑΔΕ. Με τους κωδικούς TAXISnet, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπαίνουν στην πλατφόρμα, θα επιλέγουν το όχημα που είναι σε ψηφιακή ακινησία και θα πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες που θέλουν.


Στη συνέχεια θα γίνεται online έλεγχος, εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο και στο τέλος θα υποβάλλεται το αίτημα για άρση της ακινησίας.


Επίσης, μέσω της πλατφόρμας myCar οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν τις εξής δυνατότητες:


Να θέσουν σε ψηφιακή ακινησία/κυκλοφορία το όχημά, καταθέτοντας ψηφιακά τις πινακίδες του, χωρίς να πρέπει να επισκεφθούν τη ΔΟΥ

Να κατεβάσουν το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας και να λάβουν βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας

Να άρουν την ακινησία του οχήματός και να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.