O απερχόμενος και ο νέος λιμενάρχης Πειραιά στον Mητροπολίτη Σεραφείμ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.4.22

O απερχόμενος και ο νέος λιμενάρχης Πειραιά στον Mητροπολίτη Σεραφείμ


 Ο απερχόμενος Λιμενάρχης Πειραιώς Υποναύαρχος Γεώργιος Σκανδάλης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Επιθεωρητή στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και ο νέος Λιμενάρχης Πειραιώς, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Ευαγγελίδης επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.


Ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη και τους δύο ευχόμενος να έχουν μία καλή και καρποφόρα υπηρεσία στον ευαίσθητο και ευθυνοφόρο τομέα που υπηρετούν, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον απερχόμενο Λιμενάρχη Πειραιώς Υποναύαρχο Γ.Σκανδάλη, υπογραμμίζοντας πως υπηρέτησε με πιστότητα, αίσθημα ευθύνης, ανιδιοτέλεια και συναντίληψη.


Απευθυνόμενος στον νέο Λιμενάρχη, Αρχιπλοίαρχο Σπυρίδωνα Ευαγγελίδη του ευχήθηκε να έχει μία καλή αποδοτική νέα θητεία τονίζοντας πως τόσο η τοπική μας Εκκλησία, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν ενεργοί συμπαραστάτες στο έργο που επιτελούν τόσο ο ίδιος όσο και οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Πειραιά, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα πως θα του παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.


Δεσμεύθηκαν για την συνέχιση της καλής συνεργασίας και συναλληλίας με σκοπό την ασφάλεια, την ενημέρωση και την διευκόλυνση όλων όσοι διέρχονται από το πρώτο λιμάνι της χώρας.


Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε τόσο στον απερχόμενο όσο και στον νέο Λιμενάρχη ως Ευλογία από μία Εικόνα της Παναγίας μας.

Πηγή