Επιβάτες πλοίου είδαν πτώμα στη θάλασσα ανοιχτά της Κέας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.8.22

Επιβάτες πλοίου είδαν πτώμα στη θάλασσα ανοιχτά της Κέας


 Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα σοκαριστική εικόνα ήρθαν το Σάββατο (13.08.2022) κάποιοι επιβάτες πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος. Είδαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στα ανοιχτά της Κέας…


Πληροφορίες του cyclades24.gr αναφέρουν ότι αμέσως ειδοποιήθηκε το υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία περισυλλογής του πτώματος που εντοπίστηκε ανοιχτά της Κέας. Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε το λιμενικό, με τους άνδρες του να μην αποκλείουν, το πτώμα να ανήκει σε πρόσφυγα.


Η ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρει: «Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση σήψης, στην θαλάσσια περιοχή ν. Κέας.


Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο περισυνέλεξε την ανωτέρω σορό και την μετέφερε στο λιμένα Λαυρίου. Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν λευκού χρώματος με γένια, ύψους περίπου 1,73μ, ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών και κανονικής σωματικής διάπλασης,


Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, ενώ η σορός πρόκειται να διακομισθεί στο νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής».

Πηγή