Ξυλόκαστρο: Επέμβαση του Λιμενικού για άνδρα που δεν μπορούσε να βγει στην ακτή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.8.22

Ξυλόκαστρο: Επέμβαση του Λιμενικού για άνδρα που δεν μπορούσε να βγει στην ακτή


 Σήμερα το απόγευμα οι Λιμενικές Αρχές Πάτρας, Κορίνθου και Κιάτου ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό κατά το οποίο ένας 61χρονος λουόμενος δεν μπορούσε να φθάσει την ακτή, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών,που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή στη θαλάσσια περιοχή Λυγιά Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστήνης .


Άμεσα στη περιοχή μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής της περιοχής , το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τον 61χρονο, καλά στην υγεία του, χωρίς να επιθυμεί τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.