Ύδρα : Τραυματισμός επιβάτη σε ΕΓ-ΤΡ σκάφος - Θάνατος ημεδαπού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.8.22

Ύδρα : Τραυματισμός επιβάτη σε ΕΓ-ΤΡ σκάφος - Θάνατος ημεδαπού


 Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή 'Υδρας, για τον τραυματισμό ημεδαπού επιβάτη εντός του Ε/Γ-Τ/Ρ ημερόπλοιου «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΙΙ» Ν.Υ. 1040, κατά τη διάρκεια του πλου από τον Λιμένα 'Υδρας στην παραλία «ΒΛΥΧΟΥ» 'Υδρας.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω ημεδαπός, μεταφέρθηκε με το «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΙΙ» στον λιμένα Υδρας και εν συνεχεία διεκομίσθη στο Νοσοκομειακό - Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» Υδρας, ο οποίος διαγνώσθηκε με κάταγμα κνήμης περόνης και μεγάλου δεξιού δακτύλου κάτω άκρου, ενώ παραπέμφθηκε σε πλησιέστερη κατάλληλη νοσοκομειακή μονάδα για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο 'Υδρας, ενώ ο τραυματίας, διεκομίσθη με το Ε/Γ-Υ/Γ «SPEED KAT 1» Ν.Π. 12705 στον λιμένα Πειραιά.

******

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ύδρας, για την ύπαρξη άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα ν. Ύδρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε ότι ο ανωτέρω είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα, ενώ αγροτική ιατρός έκανε προσπάθειες για την ανάνηψή του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για 51χρονο ημεδαπό.

Από το Λιμεναρχείο Ύδρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.