Αλιευτικός έλεγχος στον Ωρωπό Αττικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.8.22

Αλιευτικός έλεγχος στον Ωρωπό Αττικής


 Αλιευτικός έλεγχος διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ωρωπού, στη θαλάσσια περιοχή Χαλκουτσίου Ωρωπού Αττικής.


Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από τα ανωτέρω στελέχη, εντοπίστηκαν δυο (02) αλλοδαποί ηλικίας 43 και 39 ετών, να έχουν αλιεύσει συνολικά επτά (07) κιλά δίθυρα μαλάκια του είδους “ΚΥΔΩΝΙΑ”, είδος παντελώς απαγορευμένο στην ερασιτεχνική αλιεία.


Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, κατασχέθηκαν τέσσερα (04) φτυάρια, ένα σκαλιστήρι, καθώς και τα ανωτέρω αλιεύματα, ενώ βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές παραβάσεις.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.