Καταιγιστικές εξελίξεις στην Κυβέρνηση - Παραιτήθηκαν ο Διοικητής της ΕΥΠ και ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.8.22

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Κυβέρνηση - Παραιτήθηκαν ο Διοικητής της ΕΥΠ και ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού


 Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν νωρίτερα ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.


Η ανακοίνωση για την παραίτηση Δημητριάδη:

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό.


Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για την παραίτηση Κοντολέων:


Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης. Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.