Κάρυστος: Επέμβαση λιμενικού για ταχύπλοο που έβαζε νερά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.8.22

Κάρυστος: Επέμβαση λιμενικού για ταχύπλοο που έβαζε νερά


 Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καρύστου, ότι το Τ/Χ -Α/Ψ “ΤΖΟΚΕΡ” σημαίας Πολωνίας, με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 0,5 ν.μ. από την παραλία “ΠΟΤΑΜΙ” - Στενό Καφηρέα, παρουσίασε εισροή υδάτων.


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Ν.Κ. 110, στο οποίο επέβαινε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και το Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Ν.Κ. 107. Το “ΤΖΟΚΕΡ”, με τη συνδρομή του ανωτέρω Α/Κ σκάφους, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Καρύστου, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβαίνοντες.


Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Τ/Χ -Α/Ψ “ΤΖΟΚΕΡ” μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού πιστοποιητικού.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.