Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Θ/Γ στον Σαρωνικό κόλπο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.8.22

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Θ/Γ στον Σαρωνικό κόλπο


 Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Πειραιά και Σαρωνικού, για ακυβερνησία, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς, του Θ/Γ ‘’ΟΥΖΟ ΠΑΛΑΣ’’ σημαίας Μάλτας, με έξι επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. έξω από τη μαρίνα Φλοίσβου.


Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ παράλληλα οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες μετεπιβιβάστηκαν σε βοηθητική λέμβο και μεταφέρθηκαν στην μαρίνα Φλοίσβου. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με ιδία μέσα καθώς και με τη συνδρομή πυροσβεστικού σκάφους, ενώ στη συνέχεια το Θ/Γ σκάφος ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ “ΛΕΩΝ” Ν.Π. 12381 σε ναυπηγείο του Περάματος, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους.


Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.