Πόρος: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 78χρονου ψαρά που αγνοούταν - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.12.22

Πόρος: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 78χρονου ψαρά που αγνοούταν


 Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 78χρονου ημεδαπού ψαρά

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού ενός 78χρονου ψαρά στήθηκε υπό τον συντονισμό του Ενιαίυο Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 21/12 από το Λιμεναρχείο Πόρου, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων του Λιμεναρχείου Πόρου και την Λιμενική Αρχή Αίγινας, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Μεθάνων.

Άμεσα, οι εν λόγω Λιμενικές Αρχές, ενεργοποίησαν το τοπικό σχέδιο έρευνας και διάσωσης. Στην περιοχή έσπευσαν δυο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δυο (02) αλιευτικά σκάφη, όπου το κάθε αλιευτικό σκάφος είχε επιβαίνοντα ένα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Μεθάνων, μια Ε/Γ-Λάντζα με επιβαίνοντα ένα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Πόρου, ενώ από ξηράς ένα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Μεθάνων με ιδιωτικό όχημα και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Αγκιστρίου.

Οι έρευνες είχαν αίσιο τέλος, καθώς εντοπίστηκε το αγνοούμενο αλιευτικό σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» Ν.Π. 41 με επιβαίνοντα τον 78χρονο ημεδαπό ψαρά καλά στην υγεία του, στη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΙΣΤΙ» ν. Πόρου.


Πηγή