SNF FIRST RUN 2023: Ο πρώτος αγώνας του 2023 αρχίζει μόλις αλλάξει ο χρόνος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.12.22

SNF FIRST RUN 2023: Ο πρώτος αγώνας του 2023 αρχίζει μόλις αλλάξει ο χρόνος


 Δεν είναι ένας συνηθισμένος τρόπος να γιορτάζεις την Πρωτοχρονιά, αλλά αυτό είναι και ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο ασυνήθιστα ωραίο, έχοντας πλέον κατακτήσει ένα κοινό εκατοντάδων ανθρώπων, που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει.

Ο SNF RUN: FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, ξεκινάει στις 00:04, ακριβώς μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και καλύπτει μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων.

Ο φετινός αγώνας SNF RUN: FIRST RUN έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το 2023 συμπληρώνονται 150 χρόνια από τη γέννηση του Σπύρου Λούη, του Πρώτου Μαραθωνιονίκη, στους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 στην Αθήνα. Με αφορμή αυτήν την επέτειο, θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα στον πρώτο και στην πρώτη που θα τερματίσουν.

Ο αγώνας έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής (ελάχιστη συνδρομή €5), θα ενισχυθούν δύο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που αφιερώνουν το έργο τους στα παιδιά: το Καρκινάκι και το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω.

Ο SNF RUN: 2023 FIRST RUN δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του έτους.

O αγώνας SNF RUN: FIRST RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που καλύπτει όλα τα έξοδα παραγωγής. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας | Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

Πηγή