Δώρα σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.12.22

Δώρα σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας


 Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2022, εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέφερε συμβολικά η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμους στο Σύνταγμα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Δουρβετάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Σπυρίδωνα Λάσκο.

Στον Πειραιά, τα δώρα προσέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο Πρωτοσίλαο Κωστάζο.


Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά.


Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής Λυκούργος Μπιτσακάκης προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Αιγάλεω.


Στη Γλυφάδα τα δώρα προσέφεραν ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Σπυρίδων Λάσκος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Άγγελος Παπαγγελής.


Παράλληλα με την προσφορά των δώρων είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους τροχονόμους για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξουν ευχές για το καινούργιο έτος.


Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στο Σύνταγμα 


Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στον Πειραιά

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στην Κηφισιά

 Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στο Αιγάλεω 

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στη Γλυφάδα