Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Παναγιώτη Καπετάνιου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.12.22

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Παναγιώτη Καπετάνιου


 To Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑ.Γ.Ν.Η. και το Σωματείο Εργαζομένων ‘’ Βενιζελείου’’Ν.Η. ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα την προσπάθειά μας για τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για το Αθλητικό Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ηρακλείου Α.Σ.Κ.Α. στο μίνι φιλανθρωπικό τουρνουά αγώνων επίδειξης , που πραγματοποιήθηκε  την ΤΡΙΤΗ 20-12-2022 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ’’ στη Νέα Αλικαρνασσό.


      Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του γηπέδου.


      Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το αθλητικό πνεύμα.


      Μετά από ομόφωνη απόφαση των Διοικητικών μας Συμβουλίων το Τουρνουά αφιερώθηκε στην μνήμη του Ανθυπασπιστή Λιμενικού Σώματος Καπετάνιου Παναγιώτη ο οποίος πρωινές ώρες της 20-12-2022 έφυγε τόσο νωρίς και αιφνίδια από κοντά μας, ενώ και στους τρείς αγώνες που διεξήχθησαν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ο Παναγιώτης συμμετείχε ανελλιπώς στο τουρνουά αυτό ως αθλητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης  της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.


   Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.


     Με εκτίμηση


Οι Πρόεδροι


 Α.Ε.Α.Ε.Π.Κ.   Σ.ΒΕ.ΚΗ       Ε.Α.Υ.Ν.Η.     Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ.      Σ.Ε.ΠΑ.Γ.Ν.Η.    Σ.Ε.Β.Ν.Η.             

  ΠΙΚΡΑΚΗΣ    ΔΟΤΣΙΟΣ    ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ   ΒΡΥΣΑΛΗΣ   ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ               Γεώργιος       Δημήτριος      Νικόλαος        Γεώργιος           Δημήτριος    Εμμανουήλ  


Πηγή 

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α