Οι τρίτεκνοι ζητούν εκπτώσεις στα εισιτήρια των πλοίων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.3.23

Οι τρίτεκνοι ζητούν εκπτώσεις στα εισιτήρια των πλοίων


 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ζητά ο σύλλογος Τρίτεκνων με επιστολή του στον πρωθυπουργό.  Ειδικότερα, στην επιστολή την οποία απευθύνουν στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και κοινοποιούν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υφυπουργό Οικογενειακής Πολιτικής και Δημογραφικού κυρία Μαρία Συρεγγέλα αναφέρουν:

«Επανερχόμαστε ξανά και ζητάμε τη θεσμοθέτηση εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις οικογένειες μας, τους κατοίκους των Ελληνικών νησιών, τους γονείς των φοιτητών, τις οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν διακοπές στα νησιά μας…  

Επιμένουμε ξανά πως το θέμα της κατοχύρωσης εκπτώσεων στα δρομολόγια πλοίων για τις τρίτεκνες οικογένειες στα πλαίσια συγκεκριμένων μέτρων για τη στήριξη των μεγάλων οικογενειών αλλά και της τόνωσης της επιβατικής κίνησης, είναι σημαντική ανάσα για τις οικογένειες μας και στα πλαίσια του εφικτού για το υπουργείο σας.  Αδιανόητο τα Δωδεκάνησα, το Βόρειο Αιγαίο, οι Σποράδες και το Ιόνιο να μην έχουν ισότιμη -και όχι ευνοϊκή- αντιμετώπιση, που μέχρι σήμερα δεν έχουν.  Οι αυξήσεις «φωτιά» στα εισιτήρια έρχονται να προστεθούν στις αυξήσεις στην ενέργεια, τα καύσιμα, τα είδη διατροφής και η ζωή μας γίνεται δύσκολη.  Δείξτε και εσείς την ευαισθησία που επιβάλλεται.  

Επανερχόμαστε με μια σημαντική για εμάς και χωρίς κόστος για εσάς πρόταση: Ήρθε ώρα να πάρετε τις αποφάσεις για εκπτώσεις προς τις τρίτεκνες οικογένειες ιδιαίτερα τώρα που γίνονται οι ρυθμίσεις – συμφωνίες για τις άγονες γραμμές, ξεκινώντας από αυτά τα δρομολόγια!».