Στο Τόκυο ο Αρχηγός ΛΣ-“Παρέλαση” Πρέσβεων στο ΥΝΑΝΠ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.10.23

Στο Τόκυο ο Αρχηγός ΛΣ-“Παρέλαση” Πρέσβεων στο ΥΝΑΝΠ.


 Πρωτοφανής “εξωστρέφεια” σημειώνεται στο κτίριο της Δραπετσώνας για την επόμενη εβδομάδα.

Μάρτυρας αυτής η πλατφόρμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, από την οποία μάθαμε ότι ο Αρχηγός του Λιμενικού θα βρίσκεται την προσεχή Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 στο Τόκυο της Ιαπωνίας, όπου, παρουσία του Έλληνα Πρέσβη, θα συναντηθεί με τον ομόλογο Αρχηγό της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής και τον Πρόεδρο του Nippon Foundation.

Καθότι δεν έγινε γνωστός ο σκοπός ή άλλες λεπτομέρειες του μακρινού αυτού ταξιδιού, η “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” φρόντισε να μας πληροφορήσει για τα εθιμοτυπικά δώρα που θα συνοδεύσουν στο ταξίδι του τον κ. Αρχηγό, καθώς και το ύψος της δαπάνης προμήθειάς τους…

Για περισσότερες πληροφορίες, παρατίθενται τα στοιχεία της Απόφασης, η οποία δύναται να αναζητηθεί στην προαναφερθείσα πλατφόρμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επίσης, με τον ίδιο τρόπο (“ΔΙΑΥΓΕΙΑ”), πληροφορηθήκαμε για την παρέλαση Πρέσβεων στον ΥΝΑΝΠ κ. Χρ. Στυλιανίδη, που προγραμματίζεται για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, τον κ. Υπουργό θα επισκεφτούν την Παρασκευή 3/11 οι Πρέσβεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κίνας, ενώ το Σάββατο 4/11 οι Πρέσβεις της Σαουδικής Αραβίας και της Σιγκαπούρης.

Πληροφορίες για την εθιμοτυπική πλευρά αυτού του διπλωματικού “μαραθωνίου” μπορείτε να αντλήσετε και πάλι από την έγκυρη και έγκαιρη πλατφόρμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.