Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον αγιασμό του σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών του Στρατού Ξηράς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.10.23

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον αγιασμό του σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών του Στρατού Ξηράς


 Στον αγιασμό του σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών του Στρατού Ξηράς (Υ/ΚΤ ΣΞ) που τελέσθηκε στην έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στη Νέα Πέραμο Αττικής, παρέστη σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδεύομενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη.


Το σχολείο, κατόπιν απόφασης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, επαναλειτουργεί μετά τη διακοπή του τον Δεκέμβριο του 2016, και σε αυτό συμμετέχουν συνολικά 17 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων-Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΕΔ-ΔΕΕ), με σκοπό την εκπαίδευσή τους για την κάλυψη των επιχειρησιακών απαιτήσεων των μονάδων ΕΔ-ΔΕΕ.

Η ανάρτηση που έκανε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ:

Μετά τον αγιασμό, ο κ. Φλώρος περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών του εξ' αρχής επανασχεδιασμού, ανακατασκευής και αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης ειδικού εξοπλισμού.


Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ