Προσλήψεις ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ολοκληρώθηκε η μοριοδότηση - Δείτε αναλυτικά τους πίνακες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.10.23

Προσλήψεις ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ολοκληρώθηκε η μοριοδότηση - Δείτε αναλυτικά τους πίνακες


 Το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) για το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία και το Κοινό Νομικό Σώμα, ολοκληρώθηκε η μοριοδότηση κατά ειδικότητα των υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη για τη μοριοδότησή τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς τους κωδικούς Taxisnet, μέσω των παρακάτω ηλεκτρονικών διευθύνσεων:

Για το Στρατό Ξηράς: ΕΔΩ 
Για το Πολεμικό Ναυτικό: ΕΔΩ 
Για την Πολεμική Αεροπορία: ΕΔΩ
Για το Κοινό Νομικό Σώμα: ΕΔΩ

Επιπρόσθετα, γνωρίζεται στους υποψήφιους ΕΠ.ΟΠ. ότι επιτρέπεται να ασκήσουν προσφυγή κατά της μοριοδότησής τους μέχρι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στο οποίο θα αναγράφονται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμός αίτησης
και ειδικότητα, όπως παρακάτω:

Για το Στρατό Ξηράς: epop.katataxi@army.gr
Για το Πολεμικό Ναυτικό: epop2023@navy.mil.gr
Για την Πολεμική Αεροπορία epop.epitropes@haf.gr
Για το Κοινό Νομικό Σώμα: geetha_dsl@stratologia.gr

Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί για να παρουσιαστούν στις Επιτροπές υποχρεούνται κατά την προσέλευσή τους να φέρουν απαραίτητα μαζί τους, τα παρακάτω:

Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

Το Αντίγραφο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ.

Αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο RAPIDtest έως και σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την πρώτη ημέρα έναρξης των εξετάσεων, το οποίο θα έχουν καθημερινά μαζί τους.

Το Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠ.ΟΠ., που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» αυτού. (Υπόδειγμα «8» της Προσθήκης «8» του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).

Γραφική Ύλη (2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα)

Αθλητική περιβολή – περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες)

 Η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει έως πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Με την ολοκλήρωση της κάθε επιμέρους εξέτασης - δοκιμασίας θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για όσους συνεχίζουν ή όχι τη διαδικασία.

Πηγή