Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων Υπουργείου Ναυτιλίας | 2024 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.2.24

Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων Υπουργείου Ναυτιλίας | 2024


 Εκδήλωση της Ετήσιας Εκδήλωσης για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Την Εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η πολιτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ, ο Υπουργός κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός κ. Ιωάννης Παππάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Αρχηγός ΛΣ ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης, η Νομική Σύμβουλος του ΥΝΑΝΠ κ. Ξανθή Μπασάκου, ο βουλευτής Κέρκυρας και Τομεάρχης Ναυτιλίας του Σύριζα κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο βουλευτής Χίου και Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, ο βουλευτής Α΄Πειραιά του ΚΚΕ κ. Νικόλαος Αμπατιέλος και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την παρουσία τους τον κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα, Περιφερειακό Σύμβουλο – Πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας Αττικής και Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ, τον κ. Δημήτρη Καρύδη Αντιδήμαρχο Δήμου Πειραιά, τον κ. Δημήτρη Γκερλέ Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και πρώην Πρόεδρο του ΔΣ ΠΣΥΥΕΝ, την κ. Σταυρούλα Παπαδημητρίου Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ, τον κ. Κωνσταντίνο Κυράνη Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών, τον κ. Αχιλλέα Κοντό Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας, τον κ. Δημήτρη Αλυσσανδράτο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοηγών, τον κ. Χρήστο Σκολαρίκο Πρόεδρο και την κ. Βασιλική Τύρου Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Υπαλλήλων ΝΑΤ, τον κ. Μάκη Δασκαλάκη Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, τον κ. Δημήτρη Σαΐτάκη Γενικό Γραμματέα και την κ. Ελένη Κοντάκου Υπεύθυνη Ισότητας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ.
Πρωτίστως όμως ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Ναυτιλίας, εν ενεργεία και συνταξιούχους που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους πρώην Προέδρους του ΠΣΥΥΕΝ κ. Δημήτρη Βρυώνη και κ. Λευτέρη Σπιταδάκη, την πρώην Γενική Γραμματέα του ΠΣΥΥΕΝ κ. Ευτυχία Καραμπελιά, την πρώην υπεύθυνη αιμοδοσίας την ΠΟΥΕΝ κ. Μάρθα Δημητρίου και βεβαίως όλες και όλους τους συνταξιούχους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στο βίντεο παρουσιάζονται κατά σειρά οι ομιλίες της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ κ. Ζωής Ν. Πεντότη, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστου Στυλιανίδη, του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, του βουλευτή Κέρκυρας και Τομεάρχη Ναυτιλίας του Σύριζα κ. Αλέξανδρου Αυλωνίτη, του βουλευτή Χίου και Τομεάρχη Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ κ. Σταύρου Μιχαηλίδη, του βουλευτή Α΄Πειραιά του ΚΚΕ κ. Νικόλαου Αμπατιέλου και του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά.

 

Με τις θερμότερες ευχές μου το 2024 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και κατακτήσεων για τους πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ.