Τήνος: Σε θερμό και οικογενειακό κλίμα η κοπή Αγιοβασιλόπιτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.2.24

Τήνος: Σε θερμό και οικογενειακό κλίμα η κοπή Αγιοβασιλόπιτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων


 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Σε θερμό και οικογενειακό περιβάλλον, με την αθρόα προσέλευση του προσωπικού του Λιμεναρχείου Τήνου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2024 στην Τήνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Τήνου κα ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Αναστασία, Εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων και του Σωματείου Λιμενεργατών Τήνου, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας και ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, οι οποίοι δε μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ Κυκλάδων ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ Γεώργιος, ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα, συνεχάρη το προσωπικό του Λιμεναρχείου Τήνου για τον επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη που επιδεικνύουν καθημερινά κατά τηνενάσκηση των καθηκόντων τους.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αποτέλεσε η στιγμή κατά την οποία τιμήθηκαν – βραβεύτηκαν:

Το πλήρωμα του Π.Λ.Σ. 609 και Π.Λ.Σ. 219 για την αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων του στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας και στην διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα

Ο Λιμενοφύλακας ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Δημήτριος για την εξαίρετη πράξη της διάσωσης κινδυνεύοντος ατόμου στην θάλασσα

Οι Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Χρήστος, Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ανέστης και Λιμενοφύλακας ΔΗΜΕΡΑΣ Κωνσταντίνος για την εξαίρετη πράξη, της έγκαιρης και αποτελεσματικής παροχής πρώτων βοηθειών (ΚΑΡΠΑ) που συνέβαλε στη διάσωση κινδυνεύοντος ατόμου.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την άψογη φιλοξενία, για τη θερμή υποδοχή και την ανταπόκρισή τους.
Σύρος, 06-02-2024

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ Γεώργιος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Χρήστος