Το ανθρώπινο πρόσωπο της ναυτιλίας: Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου της Ίου στο πλήρωμα του Blue Star 1 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.2.24

Το ανθρώπινο πρόσωπο της ναυτιλίας: Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου της Ίου στο πλήρωμα του Blue Star 1


 Ευχαριστήρια επιστολή στην Blue Star Ferries με κοινοποίηση στον υπουργό Ναυτιλίας και Ναυτιλιακής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη έστειλε ο δήμος Ιητών γιατί ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Blue Star 1 παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες τροποποίησε δυο φορές το δρομολόγιό του για να παραλάβει από το νησί ασθενείς που έχρηζαν άμεσης μεταφοράς.


Η επιστολή την οποία υπογράφει ο δήμαρχος του νησιού Γκίκας Δ. Γκίκας αναφέρει:


“Ο Δήμος Ιητών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον Πλοίαρχο κο. Ιωάννη Σιγάλα και το πλήρωμα του πλοίου BLUE STAR 1, καθώς σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις την 5/2 και την 12/2/2024, ενώ επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι οποίες καθιστούσαν αδύνατη την προσέγγιση άλλου πλωτού μέσου, τροποποίησαν το δρομολόγιό τους και προσέγγισαν εκτάκτως τον λιμένα Ίου, προκειμένου να παραλάβουν και μεταφέρουν ασθενείς, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης μεταφοράς, στην Θήρα. Ομοίως, ο Δήμος Ιητών, επιθυμεί να εκφράσει θερμότατες ευχαριστίες προς την εταιρεία BLUE STAR, εξαίροντας την στάση του Πλοιάρχου και του πληρώματος του προαναφερόμενου πλοίου και επισημαίνοντας το σημαντικό έργο που συνολικά προσφέρει η εταιρεία, μεταξύ άλλων και στην τόνωση του αισθήματος ασφαλείας, στους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας. Σας ευχαριστούμε».

Πηγή