Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την προσφορά της στη Θεσσαλία με 50 εκατ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.4.24

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την προσφορά της στη Θεσσαλία με 50 εκατ.


 Η Πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού συμμετείχε σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο Μουζάκι, για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.


Τόσο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ευχαρίστησαν την Ένωση για τη συμβολή της στα έργα που ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ.


Το πρώτο έργο που θα χρηματοδοτήσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, είναι η αποκατάσταση όλων των σχολικών μονάδων που επλήγησαν.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της η Πρόεδρος ανέφερε: «Επιδίωξή μας είναι ως ελληνικός εφοπλισμός να συμβάλλουμε, όχι μόνο στην επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά – όπου αυτό είναι δυνατό – να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες. Είμαστε και θα είμαστε κοντά σας.»

Πηγή