Καταγγελία εναντίον εν ενεργεία λιμενικού για ενδοοικογενειακή βία και εκδικητική πορνογραφία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.4.24

Καταγγελία εναντίον εν ενεργεία λιμενικού για ενδοοικογενειακή βία και εκδικητική πορνογραφία


 Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν έχουν τελειωμό με μια γυναίκα να καταγγέλλει τον σύντροφό της που μένει στο Μεσολόγγι για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλών και revenge porn.

Σύμφωνα με το tempo24.news η γυναίκα που διαμένει στην Αττική κατήγγειλε τον σύντροφό της, που είναι λιμενικός και υπηρετεί στο Μεσολόγγι, για βία και revenge porn για τουλάχιστον 4 χρόνια.

Οι πράξεις αυτές φέρεται να τελέστηκαν από το έτος 2020 μέχρι και τις 18-04-2024. Η καταγγελία της γυναίκας έγινε στην Αττική.

Η γυναίκα δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη του συντρόφου όμως η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί αυτεπάγγελτα διωκόμενο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι λιμενικός και υπηρετεί στο Μεσολόγγι, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του περίπου 40 ετών για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, εκδικητική πορνογραφία, καθώς και παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Πληθώρα περιστατικών σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

Εντωμεταξύ, ακόμη πέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθησαν σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παράλληλα σχηματίσθηκαν και τέσσερις δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα.