Σύγκληση 23ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.4.22

Σύγκληση 23ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.


 Ανακοίνωση ΠΟΕΠΛΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συγκαλείται το 23ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Μαΐου 2022, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Λεωφ. Κηφισίας 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση διοικητικού απολογισμού.
  2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού.
  3. Ψήφιση προγράμματος δράσης.
  4. Ψήφιση προϋπολογισμού.
  5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Τ.Α.Λ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας των αντιπροσώπων κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου (απαρτία 1/2+1) τούτο συνέρχεται εκ νέου την επόμενη ημέρα στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα (απαρτία 1/3). Εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, την μεθεπόμενη ημέρα με τα ίδια θέματα (απαρτία 1/4). Εάν και την τρίτη ημέρα δεν υπάρξει απαρτία, δεν μπορεί να συγκληθεί με τα ίδια θέματα νέο Συνέδριο πριν την πάροδο ενός (01) μηνός.

Οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις μέλη της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. όπως αποστείλουν στην Ομοσπονδία μας τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 4 του καταστατικού της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε μέλος υποβάλει στην Ομοσπονδία μετά από την εκλογή αντιπροσώπων, που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο τα εξής:

  1. Πρακτικά της Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Πρωτόκολλα ψηφοφορίας
  3. Βεβαίωση του Δικαστικού Αντιπροσώπου
  4. Ονομαστική κατάσταση ψηφισάντων
  5. Θεωρημένο αντίγραφο μητρώου

Τα παραπάνω νομιμοποιητικά έγγραφα απαιτείται να υποβληθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από την έναρξη του Συνεδρίου. Σε περίπτωση, που διαπιστωθούν ελλείψεις, αμφιβολίες ή αντιρρήσεις, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα σας ειδοποιήσει δέκα πέντε (15) ημέρες πριν από το Συνέδριο προκειμένου να συμπληρωθούν τυχόν ελλείψεις και να δοθούν οι όποιες διευκρινήσεις.

Τονίζουμε την υποχρέωσή σας να ενημερωθούν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι για την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Στην περίπτωση κατά την οποία διενεργηθούν εκλογές σε πρωτοβάθμια οργάνωση – μέλος της Ομοσπονδίας μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της έναρξης του Συνεδρίου, τότε στο Συνέδριο μετέχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των πλέον πρόσφατων αρχαιρεσιών σύμφωνα με το άρθρ. 12 παρ 4.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.