Απαγόρευση απόπλου ΤΧ-ΑΨ σκάφους στη Μυτιλήνη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.4.22

Απαγόρευση απόπλου ΤΧ-ΑΨ σκάφους στη Μυτιλήνη


 Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης για περιστατικό ακυβερνησίας του Τ/Χ-Α/Ψ “EGE CAPTAIN” σημαίας Τουρκίας, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά-βορειοανατολικά Θέρμης ν. Λέσβου.

Το εν λόγω σκάφος είχε αποπλεύσει από Αιβαλί Τουρκίας με προορισμό τον λιμένα Μυτιλήνης, με τρεις (03) επιβαίνοντες. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ το “EGE CAPTAIN” ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Λ.Μ.1254 καθώς και του σκάφος “ΜΑΡΙΑ” Ν.Μ. 953 στον λιμένα Μυτιλήνης όπου κατέπλευσε με ασφάλεια, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.