Παραίτηση Γ. Ελευθεράκη απο το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.4.22

Παραίτηση Γ. Ελευθεράκη απο το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ
 Σας παραθέτουμε παραίτηση μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ 

Προς Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΠΛΣ

Τελικά οι παιδικές ασθένειες όπως συνήθιζα να χαρακτηρίζω τα δείγματα ελλιπούς και ασόβαρης εκπροσώπησης των συναδέλφων μας μέσω του συνδικαλιστικού μας κινήματος, εξελίχθηκαν σε βαριά νόσηση με μη αναστρέψιμη, δυστυχώς, κατάληξη.Οι αρχές μου, η θέση μου, τα ιδανικά μου μα πάνω από όλα η αγάπη μου στο ένδοξο Λιμενικό Σώμα και στο σύνολο του προσωπικού που αγωνίζεται επάξια και με αυταπάρνηση νυχθημερόν προσφέροντας υπηρεσίες σημαντικές και διεθνώς αναγνωρισμένες, δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στην θέση μου ως μέλος της παρούσας σύνθεσης του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.


Για τον λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτηση μου, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού απέναντι στους συναδέλφους, οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια με την ψήφο τους και την εκτίμησή τους.

Ελευθεράκης Γεώργιος

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.