Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και ιδρύματος «Μαρία Τσάκος»- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.12.22

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και ιδρύματος «Μαρία Τσάκος»- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης


 Δράσεις από κοινού στους τομείς της ναυτικής εκπαίδευσης, ασφάλειας στη θάλασσα και έρευνας σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» - Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.


Τα πεδία συνεργασίας εστιάζονται, μεταξύ άλλων, στην ανταλλαγή και πρόσβαση σε ποιοτικές εκπαιδευτικές υποδομές και υλικό, στην προαγωγή της διδασκαλίας και την αξιοποίηση εφαρμοσμένων τεχνολογιών.


Το μνημόνιο υπόγραψαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Ευθύμιος Η. Μητρόπουλος και ο διευθυντής του Β' Κλάδου του ΓΕΝ αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Πεγκλίδης, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη και του ιδρυτή του Ομίλου Εταιρειών Τσάκος και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» - Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, Καπετάν Παναγιώτη N. Τσάκου.

Πηγή