Βίντεο - ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στα Τρίκαλα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.12.22

Βίντεο - ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στα Τρίκαλα


 Βίντεο - ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στα Τρίκαλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Οδηγός μηχανής εκσφενδονίζεται, ενώ ο υπαίτιος οδηγός του αυτοκινήτου, εγκαταλείπει το σημείο σαν… να μην τρέχει τίποτα.


Μετά από έρευνες της Τροχαίας στα Τρίκαλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο και εγκατέλειψε το θύμα του στην άσφαλτο αιμόφυρτο, εντοπίστηκε και πρόκειται για έναν 72χρονο από χωριό της Φαρκαδόνας.


Σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalanews.gr, φαίνεται ο οδηγός του αυτοκινήτου να κάνει αναστροφή σε δρόμο μονής λωρίδας ανά κατεύθυνση και να χτυπά το δίκυκλο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίζεται, ενώ ο αυτοκινητιστής φεύγει από το σημείο.


Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως δεν σταμάτησε επειδή τρομοκρατήθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.


Όσον αφορά τον αναβάτη του δικύκλου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων για αρκετές ημέρες μέχρι να γυρίσει στο σπίτι του.

Πηγή