Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στη Πάτρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.12.22

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στη Πάτρα


 Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 68 και 47 ετών, προέβησαν απογευματινές ώρες την 13/12/2022, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της, καθώς και των δύο (02) ανήλικων τέκνων της, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με την συνέργεια του 68χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο οποίος τους μετέφερε και θα ταξίδευε μαζί τους παράνομα στο εξωτερικό.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και το εν λόγω Ι.Χ.Ε. όχημα.


*****


Στη σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω ταξιδιωτικό έγγραφο.