Η Π.Ο.Λ στο συνέδριο της Π.Ε.Α.Λ.Σ. (Φωτογραφίες) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.12.22

Η Π.Ο.Λ στο συνέδριο της Π.Ε.Α.Λ.Σ. (Φωτογραφίες)


 Η Ομοσπονδία μας συμμετείχε , προσκεκλημένη, το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου στο συνέδριο της Π.Ε.Α.Λ.Σ που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης παρουσία της Ηγεσίας του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, εκπροσώπων των κομμάτων ,τοπικών φορέων , συνδικαλιστικών εκπροσώπων των Σ.Α και Ε.Δ και πλήθους συναδέλφων Αξιωματικών . 

 

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα δημιουργικής συνεργασίας των συνδικαλιστικών δυνάμεων ,την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος, η Γεν.Γραμματέας Μπέη Χαριτίνη, οι Αντιπρόεδροι Πλαστουργός Χαράλαμπος και Γιαταγάνας Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης Αθουσάκης Εμμανουήλ και μέλη του Δ.Σ της τοπικής Ένωσης. 

DSC_2890


 

Χαιρετίζοντας την συνεργασία με την Π.Ε.Α.Λ.Σ. αλλά και με την Ε.Α.Α.Λ.Σ, η οποία δρέπει καρπούς αποτελεσματικής διεκδίκησης, τονίσαμε ως πρώτο επιτυχές δείγμα της ενιαίας "φωνής" την ψήφιση της διάταξης στο νόμο του Υπουργείου Εργασίας που καταργεί και στους ένστολους το 1% στην εισφορά αλληλεγγύης υπέρ των Μετοχικών Ταμείων ταυτόχρονα με την αποτροπή, έστω και προσωρινά ,της νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης για τη μείωση στο 50% των πόρων υπέρ ΜΤΝ-ΕΛΟΑΝ που προέρχονται από τα εξοπλιστικά προγράμματα.


DSC_3225


 

Η Π.Ο.Λ θεωρεί ως πρωταρχική διεκδικητική βάση την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των Αξιωματικών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ σε συνεργασία με την Π.Ε.Α.Λ.Σ σε ένα κοινό αγώνα υπέρ των στελεχών κάθε βαθμίδας πάντα σε συνεργασία με την πολιτική, στρατιωτική ηγεσία και τους συνδικαλιστικούς φορείς την Λιμενικών σε ενέργεια και σε αποστρατεία. 

 

DSC_3346

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Α.Λ.Σ. Πασσάκο Σπυρίδωνα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την φιλοξενία και τους συγχαίρουμε για την άρτια διεξαγωγή του συνεδρίου , στηρίζοντας με ξεκάθαρο τρόπο τον θεσμό της δημοκρατικής εκπροσώπησης των συναδέλφων υπερασπιζόμενοι  την ελευθερία έκφρασης των Αξιωματικών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

 



Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.