Συνάντηση κ.Πλακιωτάκη με Λιμενικούς στο Βόλο (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.12.22

Συνάντηση κ.Πλακιωτάκη με Λιμενικούς στο Βόλο (ΦΩΤΟ)


 Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη στο Βόλο ο Υπουργός επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και την 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. 


Κατά την συνάντησή του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πληρώματα των σκαφών καθώς αποτελούν τη δύναμη πυρός του Λιμενικού Σώματος τόσο στην περιοχή της Μαγνησίας όσο και σε όλη την επικράτεια. 


Συνομίλησε με τα πληρώματα των 2 σκαφών στο Λιμεναρχείο Βόλου , το ΠΛΣ 615 που συνδράμει σε μόνιμη βάση στο μεταναστευτικό ζήτημα στο Αν.Αιγαίο και το φουσκωτό σκάφος ΠΛΣ 1027 με πλούσια δράση εντός του Παγασητικού κόλπου , τα οποία και συνεχάρη για τον αγώνα που κάνουν προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες από θαλάσσης. 


Ιδιαίτερη συζήτηση είχε με στελέχη που αποτελούν το πλήρωμα του σκάφους ΠΛΣ 1027  έχοντας παράλληλα  και την ιδιότητα των εκπροσώπων των Λιμενικών της  Κεντρικής Ελλάδος . 


Ο κ.Πλακιωτάκης ενημερώθηκε εκτενώς για τις Ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η δραστηριότητα του Λιμενικού στη περιοχή και δήλωσε ικανοποιημένος για τη παρουσία των Λιμενικών και του έργου που επιτελούν.