Πάτρα: Ποια η κατάσταση της υγείας του Περιφερειακού Διοικητή του Λιμενικού – Λιποθύμησε εντός του ναού του Αγίου Ανδρέα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.12.22

Πάτρα: Ποια η κατάσταση της υγείας του Περιφερειακού Διοικητή του Λιμενικού – Λιποθύμησε εντός του ναού του Αγίου Ανδρέα


 Ο αρχιπλοίαρχος Ευρυβιάδης Σαπουνάς, διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διεύθυνσης Λιμενικού με έδρα την Πάτρα, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Αναστάτωση επικράτησε εντός του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου το πρωί της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της Δοξολογίας, στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του πολιούχου της Πάτρας, όταν ανώτατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος «κατέρρευσε» και σωριάστηκε το πάτωμα.

Ο αρχιπλοίαρχος Ευρυβιάδης Σαπουνάς, διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διεύθυνσης Λιμενικού με έδρα την Πάτρα, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μάλιστα κατά την πτώση του τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Ειδήσεις Πάτρα

Aμέσως προσέτρεξαν για την παροχή πρώτων βοηθειών γιατροί που βρίσκονται εντός της εκκλησίας, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κωνσταντίνος Σβόλης, ο αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αν. τομέαρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σολωμού, οι Ασπασία Ρηγοπούλου και Παρασκευή Λουκοπούλου, με τον διοικητή να ανακτά σύντομα τις αισθήσεις του, ανακουφίζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ειδήσεις Πάτρα

Στο σημείο έσπευσε αρχικά δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ, χορηγώντας του ορό και ακολούθως ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο κ. Σαπουνάς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία και σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν εντοπίσθηκε κάποιο παθολογικό αίτιο.

Η αδιαθεσία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να οφείλεται στο γεγονός της εξασθένησης του οργανισμού του μετά την προχθεσινή αιμοληψία. Εκδηλο ήταν το προσωπικό ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Ο Ευρυβιάδης Σαπουνάς από τη Νίκαια Λάρισας ανέλαβε τα ηνία της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ τον περασμένο Ιούνιο, προερχόμενος από την αντίστοιχη υπηρεσία της Ηγουμενίτσας.