Συνάντηση αντιπροσωπείας Ε.Π.Λ.Σ Θράκης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.3.23

Συνάντηση αντιπροσωπείας Ε.Π.Λ.Σ Θράκης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο


 Ανακοίνωση Ε.Π.Λ.Σ Θράκης


Στην Αλεξανδρούπολη, την Τρίτη 14-03-2023, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλους της Ε.Π.Λ.Σ Θράκης, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο.


Συζητήθηκαν οι εξελίξεις της αναβάθμισης των δυνατοτήτων του Λιμένα Αλεξανδρούπολης ως κόμβου ενέργειας καθώς και οι αυξημένες απαιτήσεις και αρμοδιότητες ασφαλείας που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα Στελέχη της Αλεξανδρούπολης.


Παράλληλα η Ένωση ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πρωτοβουλία της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως και των όμορων Μητροπόλεων της Θράκης, συλλογής α’ ειδών ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στους πρόσφατους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία. Σε αυτή την εθελοντική προσπάθεια συνέβαλλαν και τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος Αλεξανδρουπόλεως δια μέσω της Ένωσης.


Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος Θράκης για το καθήκον που επιτελούν προς την κοινωνία και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης και εξέλιξης των Υπηρεσιών της Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης προς όφελος των Στελεχών του Λ.Σ και της εύρυθμής λειτουργίας των Υπηρεσιών.