Σύλληψη 31χρονου για ναρκωτικά στο λιμάνι του Πειραιά – Έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε δύο λιμενικούς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.10.23

Σύλληψη 31χρονου για ναρκωτικά στο λιμάνι του Πειραιά – Έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε δύο λιμενικούς


Στη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παράβαση του νόμου Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'', του άρθρου 169 του Π.Κ. “Απείθεια” και του άρθρου 308 του Π.Κ. “Πρόκληση σωματικής βλάβης”.

Ειδικότερα, κατά την υπόδειξη των στελεχών στον ανωτέρω οδηγό Ι.Χ. οχήματος για διεξαγωγή ελέγχου εκείνος αντέδρασε και εκκίνησε το σταθμευμένο Ι.Χ. όχημα του αναπτύσσοντας ταχύτητα και τραυματίζοντας ελαφρά δύο στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ακολούθησε καταδίωξη του εν λόγω οχήματος από ένα (01) όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα (01) δίκυκλο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατά τη διάρκεια της οποίας ο 31χρονος οδηγός προέβη στη ρίψη μίας συσκευασίας επί του οδοστρώματος της Ακτής Μουτσοπούλου από το παράθυρο του οδηγού. Στη συνέχεια, τα ανωτέρω στελέχη ακινητοποίησαν το Ι.Χ. όχημα και τον 31χρονο οδηγό ενώ εντόπισαν και την εν λόγω συσκευασία, η οποία περιείχε ναρκωτική ουσία κοκαΐνης συνολικού μικτού βαρους 112 γρ. καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 4,0 γρ..

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του κράτους, καθώς και το Ι.Χ. όχημα.