ΛΣ: Διαγωνισμός 5+5 περιπολικών σκαφών – «Νικητές» τα φινλανδικά Watercat 2000 Patrol - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.10.23

ΛΣ: Διαγωνισμός 5+5 περιπολικών σκαφών – «Νικητές» τα φινλανδικά Watercat 2000 Patrol


 Μόλις σήμερα και μετά από μακρύ διάστημα παροχής διευκρινίσεων επί διευκρινίσεων, αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η απόφαση Υπουργού ΝΑΝΠ για την κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού (ξεκίνησε στα τέλη του 2021) προμήθειας του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ  με 5+5 ταχύπλοα περιπολικά σκάφη ολικού μήκους άνω των 17,5 μ., που θα επιτυγχάνουν μέγιστη ταχύτητα άνω των 50 κόμβων την ώρα με πλήρη φόρτο, στην φινλανδική εταιρεία @MarineAlutech με τη (νέα) σχεδίαση Watercat 2000 Patrol (19,46 μ. LOA) συνολικής αξίας €17 εκατομμυρίων (€3,4 εκατομμύρια/σκάφος).

Λιμενικό Σώμα

Φέρεται ότι τα σκάφη διαθέτουν εξαιρετικό εξοπλισμό, ενώ τα πρώτα 5 θα είναι παραδοτέα εντός 9 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης (κάτι που θα συμβεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, περί τα τέλη του 2023).Αναμένουμε τις υπογραφές της σύμβασης για να ολοκληρώσουμε τους πανηγυρισμούς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.