Με τον Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στην Φθιώτιδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.10.23

Με τον Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στην Φθιώτιδα


 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών ( Π.Ο.Λ.) και η Ένωσή Προσωπικού Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδας πραγματοποίησαν την 19/10/23 συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.


Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυράνης Κών/νος ,ο Αντιπρόεδρος Γιαταγάνας Γεώργιος και μέλη του ΔΣ της Ένωσής Προσωπικού Λ.Σ. Ν.Φθιώτιδας επισκέφτηκαν στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τον Υπουργό κ.Σταικούρα Χρήστο όπου και συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και στην περιοχή της Φθιώτιδας όπου και εκλέγεται ο κ. Υπουργός.


Τέθηκαν θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα ενώ από τα μέλη της Ένωσής Προσωπικού Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδας υπήρξε εκ νέου παρέμβαση για την αναβάθμιση των Λιμενικών Αρχών της Αταλάντης ,της Αρκίτσας και της Λάρυμνας.


Ο κ. Σταικούρας δεσμεύτηκε για την εξέταση των αιτημάτων μας ,ενώ μας διαβεβαίωσε πως η αναβάθμιση των Λιμενικών Αρχών του Ν. Φθιώτιδος θα έχει αίσια έκβαση σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού είναι ένα ζήτημα που το διαχειρίζεται ο ίδιος προσωπικά από την προηγούμενη θητεία του στην Κυβέρνηση ως Υπουργός Οικονομικών .


Επιπροσθέτως μας ενημέρωσε πως με δική του παρέμβαση έχει ενταχθεί η ανάπλαση- αναβάθμιση του λιμανιού της Στυλίδας στον Αναπτυξιακό Νόμο και σε χρονικό διάστημα δύο ετών θα έχει ολοκληρωθεί αποτελώντας έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή .


Ευχαριστούμε τον κ. Σταικούρα για την διαχρονική στήριξη των αιτημάτων μας συνεχίζοντας μία δημιουργική συνεργασία τόσο με την Π.Ο.Λ όσο και την  Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδας που μόνο οφέλη αποφέρει για όλους τους συναδέλφους .

Πηγή