Δωρεάν η σύνταξη αιτήσεων ακύρωσης (προσφυγή) επί των μεταθέσεων από την Π.Ο.Λ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.10.23

Δωρεάν η σύνταξη αιτήσεων ακύρωσης (προσφυγή) επί των μεταθέσεων από την Π.Ο.Λ.


Προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα συνδικαλιστικά δεδομένα η Π.Ο.Λ με σχετική ανακοίνωσή της ενημερώνει πως αναλαμβάνει ΔΩΡΕΆΝ την σύνταξη των αιτήσεων ακύρωσης μετάθεσης των μελών της που τέθηκαν σε καθεστώς μετάθεσης μετά την κοινοποίηση του πίνακα μεταθέσεων για το έτος 2023.


Το νομικό επιτελείο της Π.Ο.Λ έχει αναλάβει να συντάξει ΔΩΡΕΆΝ τα αιτήματα των μελών της Π.Ο.Λ απαλλάσσοντας από το οικονομικό κόστος (150-300 ευρώ ) για δικηγόρο τους συναδέλφους που βρέθηκαν στη δύσκολη και άδικη αυτή κατάσταση.


Θα πρέπει να τονιστεί πως οι περισσότερες των μεταθέσεων παρουσιάζουν κενά σε νομοθετικό επίπεδο ενώ είναι έκθετες και στις περιπτώσεις με τα κοινωνικά κριτήρια, πολυτέκνων, τριτέκνων,με σοβαρά προβλήματα υγείας, με τέκνα σε Β και Γ Λυκείου. 


Για τους συναδέλφους που θα προχωρήσουν σε προσφυγή η διαδικασία θα γίνει μέσω των τοπικών Ενώσεων ή με τηλεφωνική επικοινωνία με την Π.Ο.Λ.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.