Δικαστική Αστυνομία: Βγήκε η προκήρυξη ΑΣΕΠ για ένστολο προσωπικό – Συμμετέχουν όλα τα πτυχία και διπλώματα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.10.23

Δικαστική Αστυνομία: Βγήκε η προκήρυξη ΑΣΕΠ για ένστολο προσωπικό – Συμμετέχουν όλα τα πτυχία και διπλώματα


 Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανάρτησε στην ιστοσελίδα (www.ministryofjustice.gr ), την προκήρυξη για την πλήρωση 500 οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας»

Σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιεύθηκε σήμερα, για το ένστολο προσωπικό θα καλυφθούν αρχικά 500 θέσεις ως εξής:

  • 30 θέσεις για τον Κλάδο ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 70 θέσεις για τον Κλάδο ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 400 θέσεις για τον Κλάδο ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Ο διαγωνισμός αφορά 500 θέσεις δικαστικών αστυνομικών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα διατεθούν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι θέσεις του πολιτικού προσωπικού (σε σύνολο 800 εγκεκριμένων) θα επιλεγούν με διαφορετική διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ, που περιλαμβάνει και τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.