Μητσοτάκης: Οι πολίτες επανεπιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία (video) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.10.23

Μητσοτάκης: Οι πολίτες επανεπιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία (video)Ως επανεπιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη Νέα Δημοκρατία, εξέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με τη δήλωσή του.


«Τα συγχαρητήριά μου σε όσους κέρδισαν από την πρώτη Κυριακή. Το πολιτικό μήνυμα επανεπιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ. Ειδικά για τους 13 περιφερειάρχες θα προσδώσουμε ένα σαφές πολιτικό στίγμα. Επτά περιφέρειες έχουν ήδη κριθεί, θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην επικράτηση του Νίκου το Χαρδαλιά στην Αττική.


Να επισημάνω και τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά περιφερειαρχών στη Δυτική Ελλάδα και στην Ήπειρο πολύ υψηλότερα των κομματικών ποσοστών. Μόνο σε μια περιφέρεια η αντιπολίτευση θα έχει παρουσία στο β’ γύρο και αυτό μας οδηγεί σε πολιτικά συμπεράσματα.


Το γαλάζιο του χάρτη να είναι δημιουργίας. Η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της. Για την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε τη μάχη του β’ γύρου όπου δεν κρίθηκαν τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όσες και όσους εξελέγησαν είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με κάθε περιφερειάρχη και δήμαρχο. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, έχουμε προικήσει την αυτοδιοίκηση με πόρους. Οι πολίτες ζητούν και λογοδοσία και διαφάνεια. Μεγάλη σημασία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε.


Γνωρίζαμε ότι είχαμε υποψηφίους που προέρχονταν από τη ΝΔ, θα σας έλεγα ότι πρέπει να ρωτήσετε τα άλλα κόμματα γιατί κατάφεραν μόνο σε μια περιφέρεια εκπρόσωπο στον β’ γύρο». 

Πηγή