Εκδήλωση Αποχωρήσεως του Διοικητού της 6ης Περιφέρειας του Λιμενικού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Χρήστου Καστάνη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.4.24

Εκδήλωση Αποχωρήσεως του Διοικητού της 6ης Περιφέρειας του Λιμενικού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Χρήστου Καστάνη


 

Με την παρουσία εκπροσώπων των θεσμικών Φορέων της Σύρου, στην Αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, ο οποίος ιδρύθηκε το 1893, και έχει στο ενεργητικό του μεγάλες, ελληνικές και παγκόσμιες, επιτυχίες στον Ναυταθλητισμό, πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Αποχωρήσεως και Αποχαιρετισμού του μέχρι τούδε Διοικητού της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Χρήστου Καστάνη, ο οποίος προήχθη σε επιτελική θέση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατ’ αυτήν, ο αποχωρών Διοικητής, καταφανώς συγκινημένος έκανε μία σύντομη αναφορά στην πορεία της ζωής του, ευχαρίστησε πρωτίστως την Προστάτιδά του Μεγαλόχαρη Θεοτόκο, την οικογένειά του και ακολούθως όλους τους φορείς του νησιού για την αγαστή συνεργασία τους κατά τον ένα χρόνο της θητείας του και τέλος τους προσέφερε και δέχθηκε παρ’ αυτών αναμνηστικά δώρα.

Κατά την εκδήλωση μίλησαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, ο Λιμενάρχης και ο διατελέσας Λιμενάρχης Σύρου, οι οποίοι εξήραν την προσωπικότητα και την προσφορά του απερχομένου Διοικητού κ. Χρήστου Καστάνη.

    

 

Πηγή