Αφρικανική σκόνη: Από Σήμερα αναμένεται υποχώρηση του φαινομένου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.4.24

Αφρικανική σκόνη: Από Σήμερα αναμένεται υποχώρηση του φαινομένου


 Παρέμεινε και σήμερα το πέπλο αφρικανικής σκόνης, καλύπτοντας πολλές περιοχές στην Ελλάδα με τους ειδικούς να συνιστούν σε όσους πάσχουν από αναπνευστικά ή καρδιολογικά νοσήματα να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να κάνουν χρήση μάσκας.

Από αύριο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης υποχωρεί και ο δυτικός άνεμος που θα πνεύσει αναμένεται να την απομακρύνει από τις περισσότερες περιοχές.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών η συχνότητα του φαινομένου έχει αυξηθεί κατά 100% τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται η αφρικανική σκόνη να εξελιχθεί σε ένα μόνιμο και επιβλαβές φαινόμενο για την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Η αφρικανική σκόνη εκτός από την Ελλάδα παρατηρείται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ελβετία, η Γαλλία και η Γερμανία.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.