Υψηλό ενδιαφέρον για την τοποθέτηση της προέδρου της ΕΕΕ, Μελίνας Τραυλού, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.4.24

Υψηλό ενδιαφέρον για την τοποθέτηση της προέδρου της ΕΕΕ, Μελίνας Τραυλού, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών


 Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θα δώσει δυναμικό «παρών» και φέτος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εκπροσωπώντας την ελληνική ναυτιλία, η οποία αποτελεί την ηγέτιδα ναυτιλία διεθνώς και για αυτό οι θέσεις της είναι κομβικής σημασίας, τόσο για τη χώρα μας όσο και για την παγκόσμια κοινότητα.


Η πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού, θα παραθέσει ομιλία στην έναρξη των εργασιών του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, την Τετάρτη 10 Απριλίου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Η κυρία Μελίνα Τραυλού, απευθυνόμενη σε παγκόσμιους ηγέτες, αναμένεται να επισημάνει τη σημασία της ελληνικής ναυτιλίας για την Ελλάδα και διεθνώς, καθώς και την πορεία που χαράσσει στη «μεγάλη μετάβαση» που θέτει στο επίκεντρο το εφετινό φόρουμ των Δελφών.


Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θα συμμετέχει, επίσης, σε συζητήσεις του Φόρουμ που αφορούν τα πεδία της ναυτιλίας, της οικονομίας, της κοινωνίας, της εκπαίδευσης και του περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας την πολυεπίπεδη δράση της.


Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Αντώνης Λαιμός, ο γενικός γραμματέας της ΕΕΕ, Δημήτρης Φαφαλιός, ο ταμίας της  Ένωσης, Γιάννης Ξυλάς, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕ και πρώην πρόεδρός της, Γιάννης Λύρας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕ Σεμίραμις Παληού, η διευθύντρια της Ένωσης, Κατερίνα Πέππα, και η επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕΕ, Κυριακή Μητρούση.

Πηγή