ΓΕΕΘΑ: Υγειονομική μέριμνα για όλους – Κλιμάκιο σε Λειψούς και Αρκούς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.6.24

ΓΕΕΘΑ: Υγειονομική μέριμνα για όλους – Κλιμάκιο σε Λειψούς και Αρκούς


 Πολυμελές διακλαδικό κινητό υγειονομικό κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ πραγματοποίησε 4ήμερη περιοδεία σε Λειψούς και Αρκιούς για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους, στην πρώτη αποστολή για το 2024, στο πλαίσιο της δράσης του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας “Υγειονομική Μέριμνα για Όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις”.


Το κλιμάκιο που αποτελείτο από στρατιωτικούς ιατρούς ειδικοτήτων νευρολόγου, παθολόγου και ουρολόγου, καθώς και στρατιωτικούς νοσηλευτές μεταφέρθηκε στα νησιά με μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού και παρείχε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε συνολικά 39 κατοίκους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ 

ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.