Άξιοι συγχαρητηρίων. ΠΛΣ 169 Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.7.22

Άξιοι συγχαρητηρίων. ΠΛΣ 169 Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου


 Πρωινές ώρες του Σάββατου 23/07/2022 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Βατερά Λέσβου όπου υπό το συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και κατά την εφαρμογή του τοπικού σχεδίου έκτακτης ανάγκης, το ΠΛΣ-169 του Α΄Λ/Τ Σκοπέλου, συνέδραμε και απεγκλώβισε εννέα (09) συνολικά άτομα (04 ημεδαπούς και 05 αλλοδαπούς) μεταφέροντας τους με ασφάλεια στον λιμένα Πλωμαρίου. 

 Μεταξύ των διασωθέντων ήταν ένας δημοσιογράφος ο οποίος κάλυπτε δημοσιογραφικά το συμβάν και εγκλωβίστηκε στις φλόγες όπως και μια Γαλλίδα η οποία διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. 

 Να θυμίσουμε πως το ΠΛΣ 169 ανήκει οργανικά στη δύναμη της Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου και τα τελευταία χρόνια συνδράμει στον αγώνα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το μεταναστευτικό ζήτημα. 

             Οι συνάδελφοί μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το έργο που διαχρονικά επιτελούν. 


Στοιχεία επικοινωνίας με Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Π.Ο.Λ., για προτάσεις και προβλήματα που σας απασχολούν, στο email plota.pol@gmail.com

 

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.