Πρωτοβουλία Αρχηγού ΛΣ Αντιναυάρχου ΛΣ Αλεξανδράκη Γ. για οριστική λύση στην υποστελέχωση της ΜΥΑ/ΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.7.22

Πρωτοβουλία Αρχηγού ΛΣ Αντιναυάρχου ΛΣ Αλεξανδράκη Γ. για οριστική λύση στην υποστελέχωση της ΜΥΑ/ΛΣ


 Όπως πληροφορούμαστε μετά από εισήγηση του Αρχηγού ΛΣ Αντιναυάρχου ΛΣ Αλεξανδράκη Γεωργίου 13 Λιμενοφύλακες με ειδικότητα βατραχανθρώπου που υπηρετούσαν σε Λιμενικές αρχές ανά την επικράτεια μετατίθενται για να ενισχύσουν άμεσα τις χρόνιες ανάγκες της ΜΥΑ σε εξειδικευμένο προσωπικό.


Οι ως άνω εντάχθηκαν στο Λιμενικό με την προκήρυξη 155 Λιμενοφυλάκων το 2019.


Οι περισσότεροι από του 13 προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, απόφοιτοι της ΣΜΥ και τις ΣΣΕ.


Η διαπίστωση ότι η μονάδα βατραχανθρώπων έπρεπε να ενισχυθεί αφού τα τελευταία χρόνια ποσοστιαία υπολείπεται κατά 30% της οργανικής της δύναμης οδήγησαν τον Αρχηγό στη λήψη της θετικής αυτής απόφασης.


Αναμένουμε από τον Αρχηγό την εκδήλωση παρόμοιων πρωτοβουλιών που θα επιλύουν σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το Λιμενικό όπως αυτό της μακροπρόθεσμης ενίσχυσης ζωτικών μονάδων όπως είναι η ΜΥΑ.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.