Λιμενικό Σώμα Τουρκίας: «Είμαστε πάντα έτοιμοι με όλα τα στοιχεία μας για όσους έχουν ανάγκη» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.7.22

Λιμενικό Σώμα Τουρκίας: «Είμαστε πάντα έτοιμοι με όλα τα στοιχεία μας για όσους έχουν ανάγκη»

 


Σαν αυτό…τρολάρισμα μοιάζει το σύνθημα που έχει αναρτημένο στο Twitter η διοίκηση του Λιμενικού Σώματος της Τουρκίας, μετά το απίστευτο ατύχημα στην Αττάλεια με ένα από τα σκάφη του…

«Σε αέρα, στεριά, και θάλασσα με όλα τα στοιχεία μας ως λιμενικό είμαστε πάντα έτοιμοι για όσους έχουν ανάγκη» είναι το κεντρικό σύνθημα της διοίκησης του Λιμενικού Σώματος της Τουρκίας, όπως καταγράφεται επίσημα στον λογαριασμό του στο Twitter.


Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Οπως δείχνουν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες, πάνω και κάτω, το σύνθημα δεν ισχύει, τόσο απόλυτα τουλάχιστον, για το τουρκικό λιμενικό.

Οπως σημειώνει η τουρκική ιστοσελίδα haber3.com σχετικά με το γνωστό από χθες Δευτέρα ατύχημα με το σκάφος του τουρκικού Λιμενικού Σώματος, «Με πλήρη ταχύτητα βγήκε στη στεριά, στην Αττάλεια, σκάφος κλάσης Kaan 33 που ανήκει στη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος». 

Εγινε γνωστό, συνεχίζει η τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ότι η κατάσταση της υγείας του πληρώματος είναι καλή, ενώ το σκάφος υπέστη σοβαρές ζημιές.

Καμία δήλωση ακόμη

Δεν έχει γίνει ακόμη καμία δήλωση από το υπουργείο Εσωτερικών ή από τη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος.

Και παραθέτει τα στοιχεία του σκάφους:

Μήκος: 35,69 m
Πλάτος: 6,7 m
Βάθος: 1,45 m
Μετατόπιση Χωρητικότητα: 113 τόνοι
Ισχύς μηχανής: 3700 HPx2
Μέγιστη Ταχύτητα: 43 Kts
Οικονομική Ταχύτητα: 32 Kts
Εύρος Ταξιδιού: 840 NM

Πηγή: tourkikanea.gr

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.